Rólunk
Galéria
Szolgáltatásaink
Bérletvásárlás Órarend Árlista Csapatunk Médiaajánlatunk Hírek
Kapcsolat
×

Rólunk

Vegyen részt egy különleges utazáson edzés közben!

Az M1 Fitnessben 2006 óta várjuk a sportolni vágyókat Miskolc belvárosában. A terem 2020-ban egy teljeskörű felújításon és átalakításon esett át, hogy új, élményközpontú szolgáltatásokkal és újdonságokkal bővülve gondoskodhassunk minden korosztály számára a legmegfelelőbb sportolási és kikapcsolódási lehetőségekről.

A kétszintes épületben összesen 1600 négyzetméternyi terület áll vendégeink rendelkezésére, ahol a sportolás élménye összekapcsolódik az utazással. A terem legegyedibb tulajdonsága ugyanis az egyes egységek miliőjében rejlik. Minden részlege egy-egy híres városrész mintájára lett berendezve egyedülálló módon. Látogatásuk alkalmával olyan nevezetes helyszínekbe csöppenhetnek vendégeink, mint például a Time Square, a Central Park, Wimbledon, Arizona (Road 66), Budapest - Hősök tere, Japán, Svájc, vagy a Maldív-szigetek.
Ha az M1-et választja, egy edzés felér egy világkörüli utazással! Egy olyan hely, amit a saját szemével kell látnia ahhoz, hogy elhiggye, hogy létezik!

A terem felszereltségében is páratlan élményt nyújt a vendégeknek, hiszen kardio- és erőgépparkját is a legmodernebb és legjobb biomechanikával rendelkező gépek alkotják, melyeket több évtizedes tapasztalat alapján választottunk ki.

Újdonságaink közül egyik büszkeségünk a squash terem, ami Miskolcon egyedüliként biztosít fallabdázásra lehetőséget. A fallabdázáshoz szükséges eszközök igény esetén fitness termünk recepcióján bérelhetőek, megvásárolhatóak.
Akik pedig a csoportos órák elkötelezett hívei, óratípusok színes palettája tárul eléjük, legyen az aerobic, bodyart, yoga, spinning, box és funkcionális edzés. Vendégeink ízületeinek védelméről minden csoportos termünkben lengőpadló szerkezet gondoskodik, a még komfortosabb időtöltéséhez pedig az egész épületben modern, klimatizált légkezelőt használunk és antibakteriális, természetes illóolajjal fertőtlenítjük a levegőt.

Új szolgáltatásaink listájára a wellness élmények is felkerültek, így a különleges szaunaszeánszokat és gőzfürdőzéseket már Miskolc belvárosában is élvezhetik vendégeink. Relax & beauty részlegünkön pedig egyszerre pihenhet és szépülhet száraz vízsugaras masszázságyunkon egy aroma- és fényterápia kíséretében, kollagén kezeléssel párosítva.
Kipróbálhatja az InfraslimX kombinált infrabiciklit is, ami új szintre emeli az alakformálást és a narancsbőr kezelést. A foltmentes barnuláshoz pedig álló szoláriumunkat javasoljuk, amiben egy beépített vibrációs trénernek köszönhetően az alakformálás sem marad el.

Tágas, egyedi dizájnt képviselő öltözőink kialakításában és berendezésében a japán kultúra köszön vissza, ahol új szekrénysorok gondoskodnak vendégeink még komfortosabb edzés előtti készülődéséről és prémium zuhanyzók az edzést követő felfrissülésről.

Mindent összevetve az M1 Fitness élmény a szemnek, a testnek és a szívnek egyaránt!

Az M1 Fitness látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza, mely szabályok betartását belépéskor egy felelősségi nyilatkozat kitöltésével és aláírásával fogadhatják el a vendégek.

Nyitvatartás

Hétfő
5:30-22:00
Kedd
5:30-22:00
Szerda
5:30-22:00
Csütörtök
5:30-22:00
Péntek
5:30-22:00
Szombat
8:00-20:00
Vasárnap
8:00-20:00

Hírlevél feliratkozás
Az alábbi gombra kattintással elfogadja az adatvédelemi tájékoztatóban leírtakat.

Hozzájárulok, hogy a feliratkozás során megadott személyes adataimat az M1 Fitness & Wellness Kft. a hírlevél szolgáltatás igénybevétele céljából kezelje.
KÜLDÉS

ELÉRHETŐSÉG

Maradj kapcsolatban velünk
info@m1fitness.hu
+36 46 / 506-536
Miskolc, Szeles u. 11, 3526
2021 | Minden jog fenntartva