Rólunk
Galéria
Szolgáltatásaink
Bérletvásárlás Órarend Árlista Csapatunk Médiaajánlatunk Hírek
Kapcsolat
×

A VENDÉG AZ ELSŐ!

Felújításunkat követően továbbra is a vendégeink állnak a figyelem központjában és a maximális vendégelégedettségre törekszünk. Az eddig megszokott komfortos környezetet, a barátságos légkört és a családias hangulatot – korábbi értékeinket – továbbra is biztosítani kívánjuk vendégeinknek. Edzőtermünk nyitását a megújulás után nagy érdeklődés övezi, a túlzsúfoltság elkerülése érdekében limitált bérletvásárlási lehetőséget vezettünk be.
A meglévő, elégedett, valamint az újonnan érkező vendégeinknek különböző bérlettípusokat állítottunk össze, melyből mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

M1 BÉRLET KEDVEZMÉNYEK

1. KOMBINÁLT BÉRLETEK

Az M1 Fitness árlistájában többféle mozgásforma és pihenési lehetőség napi és több alkalmas igénybevételének díját találják az érdeklődők. Azon vendégeink részére, akik nem csak egy óratípus iránt érdeklődnek és összekötnék a sportolást a wellnessezéssel, vagy a fitness edzést az aerobik órákkal, különböző kombinált bérletvariációk állnak rendelkezésükre. A kombinált bérleteinket jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg vendégeink, mintha azokat külön-külön vennék igénybe.

2. LÁNCBÉRLET

A kombinált bérletek mellett bevezettünk egy törzsvendég programot is, hogy elégedett és hűséges vendégeink kedvezményesen élvezhessék az M1 Fitness & Wellness nyújtotta szolgáltatásokat. Amennyiben úgy dönt, hogy (fitness + wellness, vagy aerobic + wellness) bérletét legkésőbb a lejárat napjáig meghosszabbítja - azaz láncbérletet vásárol – úgy a fenti kombinált bérleteink árából 2.900 Ft-ot elengedünk. A láncbérlet vásárlásával egy év alatt három havi bérletet takaríthat meg.

3. NEGYEDÉVES, FÉLÉVES ÉS ÉVES BÉRLET KEDVEZMÉNYEK

Díjazzuk, ha hosszabb távon kötelezik el magukat vendégeink és bérleteink árával szeretnénk jutalmazni a rendszeres testmozgás mellett voksolókat.
A különböző bérletkonstrukciókkal akár több havi díjat is megtakaríthatnak vendégeink.

4. VIP BÉRLET

VIP bérletünk választásával egy olyan M1 Fitness bérletet kap vendégünk, ami az év minden napját magába foglaló edzőterem-használaton kívül az alábbiakat is tartalmazza:
- törölköző, köntös és szaunalepedőt
- fallabdázási lehetőséget heti két alkalommal
- a Beauty & Relax részlegünkön egy 20 perces MedWave szárazvízsugaras masszázskezelést heti három alkalommal
- InfraSlimX használatot heti 2 alkalommal
- 3x15 perces szolárium használatot heti 3 alkalommal
A VIP bérletet és a hozzá tartozó kiegészítő szolgáltatásokat kizárólag a bérlet tulajdonosa veheti igénybe. A nem felhasznált heti szolgáltatások nem vihetők tovább a következő hétre.

*Árlistánk a kedvezményekkel csökkentett árakat tartalmazza!

Nyitvatartás

Hétfő
5:30-22:00
Kedd
5:30-22:00
Szerda
5:30-22:00
Csütörtök
5:30-22:00
Péntek
5:30-22:00
Szombat
8:00-20:00
Vasárnap
8:00-20:00

Hírlevél feliratkozás
Az alábbi gombra kattintással elfogadja az adatvédelemi tájékoztatóban leírtakat.

Hozzájárulok, hogy a feliratkozás során megadott személyes adataimat az M1 Fitness & Wellness Kft. a hírlevél szolgáltatás igénybevétele céljából kezelje.
KÜLDÉS

ELÉRHETŐSÉG

Maradj kapcsolatban velünk
info@m1fitness.hu
+36 46 / 506-536
Miskolc, Szeles u. 11, 3526
2021 | Minden jog fenntartva