Rólunk
Galéria
Szolgáltatásaink
Bérletvásárlás Órarend Árlista Csapatunk Médiaajánlatunk Hírek
Kapcsolat
×

FITNESS

ERŐGÉPPARK: TIME SQUARE

Erőgépparkunkba lépve New York nyüzsgő, neonreklámokkal teli világába érkeznek meg vendégeink, ahol egy kivetítőn a Time Square pezsgő mindennapi élete is megelevenedik. A híres utcakép mintáját visszatükröző belső enteriőr kialakításával az volt a célunk, hogy vendégeink átérezzék azt az energikus hangulatot, mintha valóban New York dinamikus és lendületes világába csöppentek volna.

Ahogy a terem minden egységét, erőgépparkunkat is a minőség és innováció jegyében rendeztük be. Több évtizedes tapasztalatunkat felhasználva válogattuk össze a legeredményesebb géptípusokat. Vendégeink részére ezért a legmodernebb Nautilus Inspirations és Panatta gépek állnak rendelkezésére.

A Nautilus a legjobb biomechanikával rendelkező márka, több mint 40 éves működésük alatt munkájukat folyamatosan az innováció jellemezte. Kiváló és minőségi gépeket köszönhetünk ennek a márkának, ami a világon is egyedülállóan széles választékkal képviselteti magát a piacon. A Nautilus® erőgép családok biomechanikusan fejlett kialakítással és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, nagy hangsúlyt fektetve a felhasználók biztonságára és az intuitív használatra. Minden gép magas szintű és felhasználó-központú teljesítményt nyújt. Az M1 Fitnessben is megtalálható Inspiration Strength® gépcsaládok minősége is önmagáért beszél, melyek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az iparági szabvánnyá vált Lock N Load® lapsúlyválasztó rendszer.

A fitness piacon a Panatta termékek rendelkeznek a legváltozatosabb gépcsaláddal és a legszéleskörűbb mozgástartománnyal. Szinte mindegyik terméküket megalkotják izolateriális verzióban is, azaz független jobb és bal oldali mozgástartománnyal, ami szinte teljesen egyedülálló a fitness iparban. Szintén széles palettát vonultatnak fel a convergent gépek területén, vagyis elmondható, hogy nemcsak dizájn szempontból, hanem a gépek mozgástartományának aspektusából is példa nélküli és egyedi kínálattal rendelkeznek. Kimagasló piacvezető szerepük megkérdőjelezhetetlen.
-

KARDIO: CENTRAL PARK

Amennyiben Ön a kardióedzés híve, engedje, hogy elkalauzoljuk Önt New Yorkba! Kardió részlegünk egyedi stílusának köszönhetően ugyanis teljességgel úgy érezheti, hogy épp a Central Parkban kocog, vagy biciklizik abszolút természetes közegben! Lásson világot az M1-ben és gondoskodjon egészsége megőrzéséről egy kiadós kardiózással!

Mint a terem összes részlegében, itt is a legmodernebb géppark áll vendégeink rendelkezésére, melyek innovatív technológiával gondoskodnak a még élménydúsabb edzésről. Ahogy a Central Parkban is kényelmes körülmények adottak a sportoláshoz, kardió részlegünkön sem kell tartani a tömegtől, hiszen a kardiózás minden pillanatát a korábbinál háromszor nagyobb területen élvezhetik vendégeink természethű miliőben.

Amit a kardió edzésről tudni illik:
A kardió kifejezés a szív terhelésére vonatkozik. Ilyenkor emelkedik szívverésünk, ezáltal növekszik vérkeringésünk is. Kardióedzés hatására erősödik a szív, nő a tüdőkapacitás, csökken a koleszterinszint, a magas vérnyomás és a cukorbetegség kialakulásának esélye, valamint segít az alvászavarok leküzdésébe. Kiváló zsírégető mozgásforma, ugyanakkor nagy szerepet játszik az állóképesség fejlesztésében is. Mindent egybevetve, már csak ezért is megéri kipróbálni edzőtermünkben a legmodernebb és változatosabb kardió gépparkunkat, ahol mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb mozgásformát. Olyan kardió gépekkel gondoskodunk a minél teljeskörűbb testmozgásról, mint az evező, az airbike, a lépcsőzőgép, a sífutók, a modern kijelzős futópadok, a taposógép és a háttámlás bicikli.

Kardió gépparkunk elemek:

• Lépcsőzőgép

Az innovatív és új formatervezéssel jellemezhető OverDrive edzésmód, egy hegymászó edzést szimulál, amelynek keretén belül súlycipelésre (koffercipelés) és súlytolásra is van lehetőség.
Ergonomikus fogantyúk segítik a felhasználót a különböző mászási/lépcsőző pozíciókban, a teljesen új mechanika pedig rendkívül könnyed és csendes teljesítményt nyújt.
A Landmark Challenge program alkalmazásával a felhasználók megmászhatják a világ különböző ismert alkotásait, mint pl. az Eiffel-tornyot, a Szabadság-szobrot, a Taj Mahalt az elektronikusan vezérelt generátor, a fék és a hajtólánc pontosan vezérli a lépcsősebességet, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen edzhessenek a komfortzónájukon belül.
-
-
• Star Trac futópad

Forradalmian új, beltéri futási élményt nyújt a felhasználónak a HexDeck rendszer hatására a futópadon úgy érezheti a vendég, mintha valóban egy pályán futna.

Ezeken kívül számos különleges kardiógép áll vendégeink rendelkezésére, úgymint a(z):

evezőgépek
airbike-ok
háttámlás biciklik
ülő kerékpárok
első és hátsó meghajtású ellipszis trénerek (sífutók)
taposógépek

Nyitvatartás

Hétfő
5:30-22:00
Kedd
5:30-22:00
Szerda
5:30-22:00
Csütörtök
5:30-22:00
Péntek
5:30-22:00
Szombat
8:00-20:00
Vasárnap
8:00-20:00

Hírlevél feliratkozás
Az alábbi gombra kattintással elfogadja az adatvédelemi tájékoztatóban leírtakat.

Hozzájárulok, hogy a feliratkozás során megadott személyes adataimat az M1 Fitness & Wellness Kft. a hírlevél szolgáltatás igénybevétele céljából kezelje.
KÜLDÉS

ELÉRHETŐSÉG

Maradj kapcsolatban velünk
info@m1fitness.hu
+36 46 / 506-536
Miskolc, Szeles u. 11, 3526
2021 | Minden jog fenntartva