Rólunk
Galéria
Szolgáltatásaink
Bérletvásárlás Órarend Árlista Csapatunk Médiaajánlatunk Hírek
Kapcsolat
×

CSOPORTOS ÓRÁK

Az M1 Fitnessben mindent megadunk céljai eléréséhez, ha életmódváltás előtt áll és formába szeretné hozni magát. Amennyiben a csoportos edzések híve, számos óratípus közül válogathat termünkben, ahol szakképzett oktatóinkkal közösen sportolhatnak vendégeink. Csoportos termeinkben lengőpadló szerkezettel gondoskodunk a sportolók ízületeiről, míg a remek hangulatot elképesztő akusztikájú hangtechnikával teremtjük meg.

Amennyiben pedig személyi edző segítségét kérné, bátran ajánljuk csapatunkat, akik fenntartják a folyamatos motivációt és végig kísérik vendégeink fejlődését. Az edzővel történő edzés gyorsabb, biztonságosabb, szórakoztatóbb és hatékonyabb, mint egyedül. Szakembereink a helyes táplálkozásról és az életmódváltásról szóló tanácsaikkal hatalmas lendületet adnak rendszeres sportoláskor és segítő kezet nyújtanak céljai minél gyorsabb eléréséhez, legyen az izomépítés, fogyókúra, rehabilitáció vagy az, hogy minél hamarabb visszanyerje alakját a szülés után!

Minden embernek más edzésmunka, edzésprogram a hatásos. Szakképzett edzőink a kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítják össze az edzésterveket, amelyeket a kívánt idő elteltével a fejlettségi szinthez igazítanak.

Miben segít egy személyi edző röviden?

• Folyamatosan motivál
• Kijavítja a hibás mozdulatsorokat, megtanítja a gyakorlatok helyes elvégzését, hogy az edzés valóban • hatékony legyen
• Szakmai segítséget biztosít minden edzésen
• Bemutatja a legújabb eszközöket, megtanítja a vendégeket azok helyes használatára
• Szakmai felkészültségével, segítségével eredményesen edzhet és gyorsabban éri el céljait

AEROBIC: Budapest

Az aerobik órák nagy segítséggel vannak, hogy elérje céljait úgy, hogy eközben jól is érzze magát! Ezek az órák csoportos foglalkozásként a legmegfelelőbbek, ahol hatalmas motivációt jelent a többi résztvevő! Az aerobik általános célja a meglévő zsírszövet csökkentése, a fogyasztás, de ma már rengeteg olyan óratípus is megjelent, amiben erő állóképességet, mély és stabilizációs izmainkat, szálkás izomzatot tudunk fejleszteni. A rendszeres aerobik tréning lehetőséget ad e cél elérésére. A szervezet 45-50 perc kis - közepes intenzitású mozgatása után a munkavégzéshez szükséges energiáit főként zsírból nyeri, ezért a zsírégető órán a terhelés ideje alatt a résztvevők pulzusszámát a maximális pulzusszám 60–70 % (zsírégető zóna) közötti tartományban szükséges tartani, hogy elkerüljük a szervezet idő előtti elfáradását.

Az órák gyakorlatanyaga lépéseket, lépéskombinációkat, közepes intenzitású alap koreográfiát is tartalmazhat. Óratípustól függően rengeteg eszközt is használhatunk a foglalkozásokon.

Aerobik és csoportos óráink a mai trendnek megfelelően folyamatosan bővülnek, hogy az újdonságokat mind óratípusban mind eszközben minél hamarabb kipróbálhassátok nálunk.

Ahhoz, hogy könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát és megismerje milyen típusú az adott óra, rövid ismertetőjével segítünk a döntésben:

Hot Flex

Ez egy szobahőmérsékletnél melegebb, és megfelelő páratartalom mellett végzett óratípus. A melegben jobban lazulnak az izmok és ízületek, kisebb a sérülésveszély, könnyebb a gyakorlatokat végezni és méregteleníteni a szervezetet. Extrém zsírégető hatású, alakformáló, méregtelenítő. Egymásra épülő nyújtó és erősítő, nagymértékben (hát- has- láb) gyakorlatokból álló edzésforma! Minden pozíciónak, ászanának, rengeteg gyógyhatása van, vitalizálja - energetizálja a testünket. Egy 90 perces óra alatt, a gyakorlatok segítségével átmozgatjuk teljes testünket, izomzatunkat és nem utolsó sorban beindítja a pozitív változásokat. Hatására javul a vérkeringés, serkenti a nyirokrendszer és hormonrendszerünk működését és támogatja a légzőrendszerünk kapacitásának növelését. Remek módszer a stresszoldásra és a testsúly beállítására. Hatására megnövekszik a teljesítő képességünk, javul a kondíciónk. Harmóniát teremt, stimulálja a központi idegrendszert és fokozza a koncentrációs képességet. Rendkívül népszerű, többek között a jótékony hatásai miatt. Mindenki számára biztosít valamilyen pluszt.
Javasolt kényelmes ruházat: rövidnadrág - testhez simuló felső, valamint nagy törölköző és egy palack víz!

Ultimate training

A természetes mozgásokat utánozza így minden egyes edzés az egész testet megdolgozza. A testünket a Ultimate training során egységként kezeljük és nem izomcsoportonként. Az Ultimate trainingtől izmosabb, erősebb, kitartóbb és rugalmasabb lesz. Leggyakrabban a saját testünket használjuk ellenállásként, de többféle eszközt is igénybe lehet venni (súly, kötél, kettlebell stb.) Az Ultimate training kiváló lehetőséget nyújt minden sportág specifikációjaként.

Funkcionális tréning

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozgások variációi képezik az edzés alapját.
A funkcionális edzés igen hasznos "mellékhatásaként" erősödnek a hasizmok, mély hátizmok is. A hagyományos alakformáló, erősítő edzésekkel ellentétben a funkcionális edzés komolyan igénybe veszi a keringési rendszert is, így állóképességünkre is hatással van. Mivel az edzés összetett, szépen formálja az egész testet és kondíciónkra is jó hatással lesz.

Kangoo Jumps

A rugalmas ellipszisre épült Kangoo cipőben végzett gyakorlatsor kiváló állóképesség fejlesztő tréning, mely alatt a bemelegítést követően egyszerűen követhető mozdulatsort tanít meg az oktató ritmusos zenére. A Kangoo használata csökkenti a lehetséges boka, térd és gerincízületek sérülését, miközben magas energiafelhasználás érhető el. A Kangoo cipő lényege, hogy az ízületek terhelésének 70-80 %-át képes elnyelni.

Hot Iron

Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott HOT IRON óránk, ami nem más mint egy súlyzórudas edzés egész testre, ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával, biztonságával és nem utolsó sorban kiemelkedő edzés hatékonyságával. Ez egy erőállóképességi edzés, aminek során a résztvevők keményebbé, feszesebbé válnak és jobb teljesítőképességűek lesznek, ugyanakkor hatására számos hátproblémától szabadulhatunk meg!

deepWORK

Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik. Egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül alaposan mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel. A deepWORK a keleti Yin-Yang filozófiát követve, egy edzésen belül nyújt feszülést és ellazulást az izmoknak. Az edzés elvi struktúrája az öt elemre épül: föld, fa, tűz, fém és víz. Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttéreként szolgál. A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését. A deepWORK edzéstechnika forrásául szolgáló keleti meditációs terápiákat és a dinamikus meditációt az orvostudomány depressziós, vagy pszichoszomatikus panaszok gyógyításánál alkalmazza. A deepWORK tréningben egyesül a mentális és a kardió hatás, a koncentráció és az ellazulás. A deepWORK jellemzői: zsírégető, feszültségoldó, fizikai tréning, megismertet saját határinkkal, érzelmi feltöltődést nyújt! A deepWORK-kel saját határaink fölé kerekedhetünk: korunk egyik legösszetettebb hatású funkcionális tréningjének tartják, olyan stresszoldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt és nem fáraszt! Kortól-nemtől független, mindenki saját légzésritmusára dolgozik.

bodyART

„Amikor az erő a tudatossággal találkozik”

Napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük, újra éli annak funkcionalitását. A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.
A bodyART™ a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. A bodyART™ sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása, olyan teljes és összetett edzést nyújt, amely hatás csak ezzel a rendszerrel érhető el. Hatékonysága egyedülálló! A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. Minden gyakorlat kontrolált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyág, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai!

BAX

A bodyART XTREME egy holisztikus módszer, mely a Yin-Yang elven alapul! A BAX jelenleg a legütősebb saját testsúlyos eszköz nélküli funkcionális tréning, amely a legújabb kutatások alapján felépített edzéselméletre épült! Hat évig fejlesztették és az edzés lényege, egy-egy gyakorlat egyre jobb elvégzése. Fantasztikus élmény az órán!

Gerinc tréning

Gerincünk és ízületeink egészsége létfontosságú mindenkinek, azaz a gerinc fitten tartása. A fájdaloműző, tartásjavító gerinctréning speciális gyakorlatokkal (nyújtás, erősítés és lazítás) az egész testet átmozgatja. Az izmok rugalmassága nagymértékben befolyásolja mozgásunk minőségét és teljesítményét. Az óra során célunk a helyes izomegyensúly kialakítása, a megnyúlt, illetve megrövidült izmok egységének visszaállítása. Mindezt egymásra épülő feladatokkal végezzük, átmozgatjuk ízületeinket és szem előtt tartjuk azok védelmét is. A hát izomzatának erősítésével elérhetjük, hogy a rossz testtartást levetkőzzük, a gerinc a megfelelő állapotba kerüljön. Mindenkinek, aki ülő vagy állómunkát végez kötelező lenne minden sportág mellé kiegészítő mozgásként!

Bosu

Ízületkímélő szer, ezért térd- és bokasérültek, illetve gerincsérvesek is használhatják. Feljavítja a koordinációt, a stabilitást és az egyensúlyt. Ezzel az edzésmódszerrel fejleszthetünk állóképességet és nem utolsó sorban kiváló zsírégető hatású!

Alakformáló torna

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén van a hangsúly. Ebben az óratípusban a callanetics és a kicsit dinamikusabb konditorna elemei ötvöződnek kellemes zenére. Kiváló tonizáló hatású, teljes testet átmozgató óra.

Problémás zóna

Erőteljes zsírégető óra, kifejezetten a női problémás testrészekre koncentrál: derék, csípő, combok, fenék. Szálkásító és has-derék karcsúsító hatása miatt kedvelt mozgásforma, amely változatosan, sok eszközzel, nemcsak talajon végzett gyakorlatokkal, jó zene mellett végezhető.

Totális zsírégetés

A szervezet körülbelül 35-40 perccel a testmozgás megkezdése után kezd el zsírt égetni. Addig az izmokban lévő glükózt – szénhidrátot – használja. Ezért az optimális zsírégető edzésnek körülbelül egy órán át kell tartania, melynek pedig az úgynevezett zsírégető zónában kell eltelnie. Ez az az intenzitás, amin a szervezet szénhidrátok helyett az elraktározott zsírokat kezdi el égetni. Ez egy erőteljes, dinamikus, egyszerű koreográfián alapuló aerobik óra, az említett zsírégető tartományban tartva a pulzust, kevés erősítő résszel.

Zsírégető óra

Közepes intenzitású, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel, mely a pulzusunkat folyamatosan a zsírégető zónában tartja. Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert és ezzel elérjük a "szálkásító" hatást. Nem koreografált!

Body toning

Célja a testegyensúly megteremtése, dinamikus és statikus gyakorlatok kombinálásával. Zsírégető jellegű mozgás.

Idősek tornája

A nyugdíjas évek is lehetnek aktívak. Az „idősebbek is elkezdhetik” filozófiát követve, az élettani változásokat figyelembe véve kellemes környezetben, jó csapatban frissülhetnek fel a „szépkorúak” ezen az órán.

Pilates

Olyan testi-lelki (szellemi) összhangot teremtő edzésmódszer, amely a jógát a legújabb fitness irányzatokkal ötvözi. Gyakorlatai mentesek mindenféle erőltetett mozdulattól, kicsavarodott testhelyzettől. Erősíti a törzs izmait, megelőzi a gerincproblémák kialakulását, növeli az önbizalmat.

Hatha yoga

A Hatha jóga az egyik legismertebb jógairányzat. A “ha” szó alatt a Napot, a “tha” alatt pedig a Holdat értjük, tehát a Hatha jóga kiegyensúlyozza a Nap és Hold jellegű (aktív és passzív, soláris és lunáris, prána és apána) energiákat a szervezetben. A jóga célja, önmagunk megismerése, felfedezése. Egy spirituális utazás a saját lelkünkhöz, amely során megszabadulhatunk a nyomasztó gondolatoktól. Ráadásul a reggeli jóga tökéletes napindító program, ami nem csak szervezetünknek tesz jót, de elménk lecsendesítésével segít a szellemi feltöltődésben is!
A másfél órás jóga ideje alatt kellemes zenére jógamatracon gyakoroljuk az ászanákat (jógagyakorlatokat). Napüdvözletekkel melegítünk be, majd következnek az ászanák, végül relaxációval fejezzük be az órát. A hatha jóga gyakorlás ideális teljesen kezdők számára, de az ászanák a magasabb gyakorlottsági szinten álló tanítványok által is könnyen adaptálhatóak. Engedje ki a felgyülemlett feszültséget magából Hatha jógával! A testi-lelki-szellemi felfrissülés garantált!

BOXTEREM: Philadelphia

Ha van kiváló stresszlevezető sport, az a box! Ön is érezte már úgy, hogy a felgyülemlett feszültséget legszívesebben egy boxzsákon vezetné le? Esetleg szívesen tanulna küzdősportot és fejlesztené állóképességét? Az M1 Fitness ebben is a segítségére lehet!
Edzőtermünk egyik legegyedibb részlege a boxterem, ahová belépve azonnal Philadelphiában érezhetik magukat vendégeink. Legrövidebben és tömörebben úgy írhatnánk le a terem berendezését, hogy komfortzónájukat itt feszegethetik a legkomfortosabb körülmények között a boxolni vágyók. Kötelekkel határolt ring, boxzsákok és egyedi sporteszközök gondoskodnak a küzdősport minőségi és biztonságos elsajátításáról.
A funkcionális és küzdősport órákra kezdőket és haladókat egyaránt szeretettel várunk, akiket egytől egyig megtanítunk az alapütésekre, a kombinációkra és védekezőütésekre, valamint az ütőfalak és a boxzsákok helyes használatára. A gyermekek 10 éves kortól járhatnak szervezett módon ökölvívó edzésekre, edzők, szakemberek felügyelete mellett!

Rendszeres ökölvívással a külvilágot teljességgel kizárva lépheti át komfortzónájának határát, ami az egyes edzések között egyre jobban kiszélesedik. Rövidesen szembesülhet azzal a ténnyel, hogy azok a gyakorlatok, amikkel az első órákon nehezen „birkózott meg”, később a bemelegítése részeivé válnak.

Az ökölvívás célja, hogy a szemben álló küzdők összezárt kézfejjel a testnek a szabályok által meghatározott területére minél több ütést mérjenek. Legfontosabb technikai elemei az ütések, de emellett kiemelten fontosak a védések is. Nemcsak azért, mert a sikeres védésekkel az ütésekkel szerzett fölényt biztosítani lehet, hanem mert azokkal megkíméljük a test fizikai és lelki erejét. Mindezeken felül a védések következtében olyan helyzetek adódnak, amelyeket az ökölvívók sikeres ütésekkel használhatnak ki.

Mi megtanítjuk az ökölvívás szabályait, hogy vendégeink saját testükön tanulhassák és tapasztalhassák meg ennek a sportnak a legfontosabb üzenetét. Ezt mondanunk sem kell, hogy Rocky Balboa szavai fedik le a legpontosabban: „Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell.”

Amire a funkcionális edzésekre szükség van:
könnyű, magasszárú cipő
zokni
combközépig érő nadrág
mellkast és hátat fedő trikó
védőfelszerelések (fejvédő, fogvédő, mélyütésvédő)
speciális (box)kesztyű
Amit az edzés ad:
fejleszti az állóképességet
javítja az egyensúlyérzéket
segít a testerősítésben, sportos testalkat elérésében
önfigyelemre tanít
önvédelemre tanít
segít a stresszoldásban, a feszültség levezetésében
növeli az önbizalmat

SPINNING: ROAD 66 ARIZONA

Tekerje ki magából a feszültséget a 66-os országúton!
A spinning az egyik legkiválóbb kardió edzés, amit kortól és nemtől függetlenül bárki űzhet megállíthatatlanul, dinamikus, változó ritmusú zenére, a valódi biciklizés különböző “kihívásait” imitálva (dombon fel, lejtőn le, felállva, a kormányra támaszkodva). A spinning nem csak fogyaszt, de tökéletes alakot is biztosít, ráadásul az izomtömeget nem növeli, csupán erősíti. Hatására jelentősen javul a keringési rendszer, megerősíti a szívet és nagymértékben javul az állóképességünk is. A teremben végezhető mozgásformák közül a leghatékonyabb zsírégető sport. Nagy intenzitású mozgásforma révén kiváló méregtelenítő hatása van, ugyanakkor a dinamikus tekerés remek feszültségoldóként is szolgál.

Az M1 Fitnessben a legújabb spinning kerékpárokon válhatnak az edzés rabjává a vendégek. Akik szeretnek kerékpározni, a spinracinget és az indoor cyclinget is imádni fogják. Óráinkon interaktív módon tekerhetik ki magukból a stresszt a sportolni vágyók, hiszen egy projektoros kivetítőn kerékpáros útvonalak látványa tárul közvetlenül a spinning kerékpározók elé. Ez rendkívül valósághű hatást kelt az edzés közben, a vendég úgy érezheti, hogy valóban egy biciklitúrán vesz részt. A Coach By Color intenzitásmutató, a WattRate teljesítménymérő és a külső digitális eszközök csatlakoztatási lehetősége ösztönző és magával ragadó, semmihez sem fogható teremkerékpáros élményt nyújt. És ha ez még nem lenne elég, az egyedülálló MYRIDE alkalmazás még élőbbé teheti a teremkerékpározás élményét, mintha tényleg úton tekernénk.

A ritmust továbbra is a legkedveltebb, „dübörgő” zenék adják, ami még hangulatosabbá teszi a tekerést a színes LED-fényekkel kivilágított spinning teremben.

Nyitvatartás

Hétfő
5:30-22:00
Kedd
5:30-22:00
Szerda
5:30-22:00
Csütörtök
5:30-22:00
Péntek
5:30-22:00
Szombat
8:00-20:00
Vasárnap
8:00-20:00

Hírlevél feliratkozás
Az alábbi gombra kattintással elfogadja az adatvédelemi tájékoztatóban leírtakat.

Hozzájárulok, hogy a feliratkozás során megadott személyes adataimat az M1 Fitness & Wellness Kft. a hírlevél szolgáltatás igénybevétele céljából kezelje.
KÜLDÉS

ELÉRHETŐSÉG

Maradj kapcsolatban velünk
info@m1fitness.hu
+36 46 / 506-536
Miskolc, Szeles u. 11, 3526
2021 | Minden jog fenntartva